fredag 16 mars 2012

Möt våren i Värnamo 26 - 27 april

BIFF är en av Sveriges minsta biblioteksföreningar men väl värd att känna till för alla som har goda erfarenheter av folkhögskolor eller insett bibliotekens kraft. Vi samlas i vackra Värnamo 26-27 april för att vässa argumenten inför framtiden och för att mingla med kollegor från några av landets 150 folkhögskolor. Vi är kända för våra omväxlande och fina mötesprogram, författarbesök är ett måste. Till vårmötet på Värnamo folkhögskola kommer Johanna Thydell, f d folkhögskoledeltagere för övrigt.
Några andra författare vi träffat och samtalat med genom åren; Stewe Claeson, Sara Stridsberg, Claes Hylinger, Monica Fagerholm, Marie Hermansson, Kjell Johansson, Susanna Alakoski, Steinunn Sigurdardottir för att bara nämna några.

Kom med i Biff och hälsa våren välkommen i Värnamo, eller kom till Värnamo och bli Biff-medlem där! Vi skickar program och anmälan, kontaktuppgifter hittar du här på bloggen. Bilden är från Vandalorums utställning av textila projekt, från Textilakademin, Värnamo folkhögskola. Foto: Nanna Björnsson

Inga kommentarer: