onsdag 9 september 2009

Författare som vågar

Häromveckan mötte jag Märta Tikkanen. Hon letar spår efter sin morfar: Uno Stadius, en av Brunnsviks grundare och dessutom skolans förste rektor. Den posten hade han dock bara en kort period. Varför plus mycket mer, framför allt om Märta Tikkanens författarskap och hennes sökande efter en ny kärlekssaga, kan man läsa i en stort uppslagen artikel i dagens Dala-Demokrat: "Författare som Märta Tikkanen behövs. Författare som vågar". Foto: cgg

4 kommentarer:

Rebecka sa...

Håller med dig helt Christina! Det behövs författare som henne, hon är fantastisk!

/Rebecka

christina garbergs-gunn sa...

Vad bra (och också självklart med tanke på att du är du) Rebecka att du håller med. Roligt att träffa dig igen i dag på folkhögskolan. "Gamla" elever som dyker upp och går vidare till fortsatta studier är balsam för folkbildningssjälen.

Rebecka sa...

=) Det var jättekul att träffa dig och alla andra också. Det gav mig mer energi och alla frågor jag fick gav tid för att även själv reflektera lite över de senaste två veckorna som gått nu. Kom fram till att jag trivs riktigt bra och känner att jag har tagit ett steg i rätt rikting iaf.

Jag blir också riktigt glad när jag får höra att det går framåt för Brunnsviks folkhögskola. Hoppas att det håller i sig så att fler människor får vara med om samma härliga tid som jag var.

Ni är bäst!

//Rebecka

Just det, jag tittade på "Vem vet mest" i svt idag där var en fråga som jag kunde direkt=) Frågan lydde: Vem skrev Sophie Elkan alla kärleksbreven till?.........Hade jag aldrig vetat om vi inte hade läst, tittat och lyssnat på/om Miss Lagerlöf=)

Anonym sa...

Att läsa Märta
lindrar smärta

'''
varför dessa testkommentarer? Strul på logg, strul på tanke?